Cronica penala de Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.07.2012 09:35 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Depistaţi în timp ce sustrăgeau porumb de pe câmp

În data de 30 iulie 2012, la ora 9.00, Secţia 9 Poliţie Rurală Jebel, a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către P. ROBERTO, cu privire la faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 8.30, a surprins două persoane, în timp ce sustrăgeau porumb (ştiuleţi) de pe proprietatea sa şi a lui B. P. Loredan, ambele situate la marginea DN 59, între localităţile Jebel şi Timişoara.
Având în vedere cele sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că R. Gheorghe, de 63 de ani, şi I. Monica, de 55 de ani, ambii din comuna Pădureni, aveau asupra lor o geantă de voiaj şi două sacoşe pline cu porumb.
Întreaga cantitate de cereale a fost ridicată şi predată proprietarilor terenurilor iar celor două persoane depistate le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Suspect tâlhărie depistat

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 18.10, de către C.Florica, de 24 de ani, din comuna Jamu Mare, judeţul Timiş, despre faptul că o persoană necunoscută i-a smuls lanţul din aur de la gât, în timp ce se deplasa pe strada I. Văcărescu, după care a fugit.
De urgenţă, la faţa locului a fost dirijat un echipaj care a luat legătura cu persoana vătămată, aceasta oferindu-le semnalmentele suspectului. În urma verificărilor efectuate, la 15 minute de la faptă, a fost depistat pe aceeaşi stradă, în spatele unei curţi comune, D.I. de 16 ani, din localitatea Liebling, judeţul Timiş, care avea asupra sa lănţişorul sustras.
Suspectul a fost reţinut, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.