Cu autoturismul cumparat in Austria neinmatriculat la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.11.2012 11:39 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat ieri un cetatean roman care conducea un autoturism marca „Renault Megan”, radiat din circulatie si cu placute de inmatriculare false.

Ieri, în jurul orei 12.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul roman Ioan L., în vârstă de 28 de ani. Tânărul conducea un autoturism marca „Renault Megan”.
Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii au avut suspiciuni cu privire la autorizatia auto de circulatie provizorie eliberata de autoritatile italienesti, fiind făcute verificări în baza de date. După efectuarea cercetarilor de rigoare, oamenii legii au stabilit cu certitudine faptul că maşina este radiata din circulatie.
Şoferul a declarat că nu are cunoştinţă de faptul că documentele autoturismului prezentate si placutele de inmatriculare sunt false, spunand ca a cumparat autoturismul cu suma de 500 euro din Austria.
Poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cenad, iar pe numele cetăţeanului roman a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere in circulatie a unui autoturismn neimatriculat si cu placute de inmatriculare false si uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.