Cu permisul de conducere suspendat la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.07.2012 14:26 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o persoană din Bulgaria care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat pentru cumul de puncte de penalizare.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, cetăţeanul bulgar Milan I., în vârstă de 33 ani, s-a prezentat la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. După efectuarea formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere.
Bărbatul a prezentat un permis de conducere internaţional eliberat de Uniunea Automobiliştilor din Bulgaria. Lucrătorii noştri au efectuat verificări şi la autorităţile competente de unde ni s-a comunicat faptul că persoana în cauză este posesoarea unui permis de conducere eliberat de autorităţile competente, dar pe care îl are suspendat pentru cumul de puncte de penalizare din anul 2009, iar permisul de conducere internaţional nu este recunoscut de autorităţile bulgare.
Bărbatului i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat. La finalizarea cercetărilor urmează a fi prezentat procurorului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.