Cu procura notariala falsa la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.09.2012 14:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o persoană din România care a încercat să scoată ilegal din ţară un minor prezentând la controlul de frontieră o procură notarială falsă.
Azi noapte, în jurul orei 1, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru ieşirea din ţară o persoană de sex masculin, Costică S., în vârstă de 27 ani, însoţit de minorul M.A.E., în vârstă de 15 ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că procura notarială prezentată la control nu conţine elementele de identificare specifice actului original (ştampila notarială a fost scanată, iar timbrul sec aplicat nu are continuitate). S-a luat legătura cu Biroul Notarial emitent de unde s-a comunicat că încheierea notarială prezentată este falsă.
Costică S. a declarat că procura notarială, pe care a prezentat-o la ieşirea din România, a obţinut-o de la mama copilului şi s-a folosit de acest document deoarece intenţiona să ducă minorul la tatăl său în Dublin. El a mai spus că nu ştia faptul că procura notarială este falsă.
Călătoria celor doi a fost întreruptă, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, la final se vor lua măsurile măsurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.