Cursuri intensive de limba germana

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.06.2013 16:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba germană în cel mai scurt timp posibil, atunci Centrul Cultural German Timişoara vă oferă soluţia ideală.
Fiind partener acreditat al Goethe-Institut în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare Goethe-Institut, CCG oferă pe perioada lunii iulie 2013 un curs intensiv de limba germană pentru nivelurile A1 – B2.
Acesta se desfăşoară în perioada 8 – 26 iulie 2013, întâlnirile având loc de luni până vineri, atât dimineaţa cât şi seara, şi vă oferă posibilitatea de a învăţa zilnic şi sistematic limba germană.
Cursurile au la bază metoda comunicativă în care competenţele lingvistice ale cursanţilor sunt formate în jurul situaţiilor de comunicare de zi cu zi.
Înscrierile şi testările gratuite de plasare la nivel se fac personal în perioada 25 iunie – 2 iulie între orele 12.00 si 18.00 la sediul CCG.
Cursanţii Centrului Cultural German beneficiază de acces gratuit la bibliotecă şi de utilizare gratuită a Centrului de Studiu Individual din cadrul CCG.
De asemenea, ei sunt invitaţi să participe la diversele evenimente culturale ale Centrului, care prezintă aspecte din viaţa culturală şi socială din Germania de astăzi.
Iar la achitarea în avans a două cursuri consecutive, cursanţii CCG vor beneficia de o reducere substanţială.
Pentru informaţii suplimentare puteţi contactaţi fie telefonic la +40 256 40 70 58 sau via e-mail la adresa info@ccgtm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.