Cursurile de competente manageriale pentru antreprenori, la final

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 12.02.2014 12:48 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş, in calitate de partener al Proiectului “Dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale pentru IMM in vederea imbunatatirii eficienţei organizaţionale şi valorificarii oportunitaţilor de afaceri”, promovat şi finanţat de Comisia Europeana, organizeaza in perioada 19 - 20 februarie 2014, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei, nr.3, ultimul pachet de cursuri gratuite din cadrul proiectului, cu tema „Competente manageriale si antreprenoriale pentru antreprenori”, care include module de formare, schimb de bune practici, ateliere tematice şi dezbateri.
Cursul se adreseaza intreprinzatorilor, patronilor si asociatilor din IMM-uri (cu maximum 249 angajati), selectati din judetele Regiunii Vest (Timis, Arad, Hunedoara, Caras - Severin).

In cadrul celor doua zile de curs, participantii vor parcurge urmatoarele module: Identificarea şi valorificarea de oportunitaţi; Asumarea riscurilor; Strategii de dezvoltare a firmei şi ciclurile economice; Marketing antreprenorial; Module speciale: dezvoltare durabila, eficienţa organizaţionala, actualizari legislative; surse de informaţii, tehnologii noi-inovative, managementul schimbarii etc.

Lectorii care vor oferi formarea sunt experţi din structura SC Finas Consulting – partener coordonator al proiectului.
Proiectul are ca obiectiv principal imbunatatirea competentelor manageriale si antreprenoriale ale personalului de conducere din IMM-uri si a intreprinzatorilor, cresterea capacitatii managerilor si intreprinzatorilor de a materializa noi idei de afaceri si de a consolida afacerile deja existente, dezvoltarea si promovarea culturii antreprenoriale in companii.
Informaţii suplimentare şi inscrieri de participare la tel. 0374160950, e-mail: akormany@cciat.ro , Ana-Maria Kormany - coordonator proiect CCIAT. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.