Cursurile de consultant cameral continua

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.11.2011 14:32 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În cursul acestei săptămâni, la Slănic Moldova, se desfăşoară cursul de specializare a angajaţilor camerelor de comerţ în meseria de consultant cameral, pentru Regiunea Nord-Est a României. 

Activitatea de specializare şi formare profesională a angajaţilor camerelor de comerţ din România are loc în cadrul proiectului “Schemă inovativă de adaptabilitate şi specializare S.I.A.S.”, selectat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi derulat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu camerele de comert ale judeţelor Bacău, Braşov, Prahova, Satu-Mare şi Vâlcea, Universitatea de Vest Timişoara, Escola Profissional Cristóvăo Colombo (Portugalia) şi MONDIMPRESA (Agenţie a Uniunii Camerelor de Comerţ din Italia).
Proiectul este o premieră pentru sistemul cameral din România, propunând realizarea unei scheme inovative, unitare de adaptabilitate a angajaţilor camerelor de comerţ la cerinţele mediului economic în schimbare şi la provocările globalizării.
Realizarea şi implementarea cu succes a proiectului va duce la modernizarea sistemului cameral românesc, la alinierea acestuia şi, implicit, a serviciilor oferite firmelor, la standardele de calitate europene, internaţionale.
Cursurile la care au participant până în prezent peste 130 de angajaţi de camere de comerţ au fost deosebit de apreciate atât pentru calitatea informaţiilor transmise cât şi pentru profesionalismul lectorilor şi tehnicile proactive folosite.
Informaţii suplimentare la tel. 0256-493386, 0374/160942, e-mail: sciuferescu@cciat.ro ,Simona Ciuferescu – manager de proiect.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.