Depistat la frontiera cu carte de identitate falsa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.01.2012 09:22 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Cenad - Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un tânăr care a încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, folosindu-se de o carte de identitate falsă.

În data de 30.01.2012, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Daniel B., în vârstă de 21 de ani, din judeţul Timiş. Acesta s-a legitimat cu o carte de identitate românească.
Lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, motiv pentru care au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document valabil, fiind fals, iar tânărul se numeşte Florian S..
Bărbatul a declarat că dorea să ajungă în Franţa şi a cumpărat cartea de identitate falsă cu suma de 800 de lei de la o persoană necunoscută din Timişoara.
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi fals privind identitatea.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.