Diplomatie, Cultura si Relatii Internationale la Universitatea de Vest din Timisoara

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 05.03.2014 16:56 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

In baza strategiei sale de implicare continua in viaţa socio-culturala a comunitaţii, Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza conferinţa Europa – prezent şi viitor. Perspectiva germana, susţinuta la Universitate de catre Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei in Romania.
Conferinţa face parte din seria "Diplomaţie, Cultura si Relaţii Internaţionale" şi se adreseaza atat comunitaţii academice si diplomatice, cat si mediului social, economic si cultural mai larg.
“Universitatea pe care o conducem reprezinta o voce puternica in comunitate, iar asemenea acţiuni aduc un plus de valoare societaţii. Personalitaţi marcante la nivel mondial au trecut pragul Universitaţii de Vest din Timisoara legand, astfel, parteneriate puternice cu Instituţia şi, in acelaşi timp, cu oraşul nostru”, a declarat Rectorul Universitaţii, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.
De la iniţierea proiectului, Universitatea a fost gazda a numeroase conferinţe susţinute de catre reprezentanţi de marca ai diplomaţiei şi vieţii socio-culturale, la nivel mondial.
Evenimentul va avea loc vineri, 7 martie, la ora 12, in amfiteatrul A01.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.