Dosare penale pentru contrabanda si evaziune fiscala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.01.2012 12:24 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Deta au desfăşurat la data de 24 ianuarie 2012, o acţiune pe linia transportului de ţigări provenite din contrabandă.

Cu această ocazie, poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare pentru contrabandă fiind ridicate în vederea confiscării 960 de pachete de ţigări şi 46 de litri de alcool, de provenienţă străină.

În jurul orei 19, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de C. R. Dragani, de 21 de ani, din Deta care circula pe raza localităţii Moraviţa.

Cu ocazia controlului efectuat în interiorul autoturismului au fost depistate 960 de pachete de ţigări netimbrate pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Faţă De C. R. Dragani, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă şi evaziune fiscală, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată şi predată reprezentanţilor Direcţiei Regionale Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.

*În cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit pentru control un alt autoturism condus de B. Ilie de 24 de ani, din localitatea Moraviţa.

La controlul amănunţit al autoturismului, au fost găsiţi 46 de litri de alcool de provenienţă străină fără a deţine documente de transport.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de c contrabandă şi evaziune fiscală fapta conform Legii 571 din 2003.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.