Eveniment caritabil cu licitatie de arta

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 08.04.2014 19:32 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany organizeaza miercuri, 9 aprilie, incepand cu ora 19, la Enoteca de Savoya, pe strada Eugeniu de Savoya, nr.11, o licitaţie de arta cu tablouri ale unor pictori consacraţi, bijuterii unicat, dar şi alte obiecte de preţ.
Evenimentul caritabil va cuprinde şi o degustare de vinuri alese, iar Uica Mihai, cunoscutul bucatar de la  "Sarea in bucate" va gati pentru cei prezenţi, iar pentru ca seara sa fie completa va fi şi o tombola cu premii substanţiale.

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany are o istorie de 20 de ani in domeniul serviciilor sociale, fiind constituita ca organizaţie neguvernamentala romaneasca la 10 ianuarie 1994.
Primele activitaţi desfaşurate in Romania au inceput in 1991 prin programul educaţional pentru lucratorii sociali şi programul de asistenţa sociala in Leaganul pentru copii Timişoara.
Aceste activitaţi au fost coordonate de reprezentantul in Romania al organizaţiei ,,Bethany Christian Services" din Grand Rapids, Michigan, USA.
Prin serviciile pe care le ofera, Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany urmareşte imbunataţirea calitaţii vieţii persoanelor dezavantajate, in special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovand practici profesioniste in asistenţa sociala.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.