Eveniment caritabil in Parcul Copiilor din Timisoara

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 27.06.2014 19:10 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Fundaţia Missio Link Internaţional – CASA DEBORA organizeaza sambata 28.06.2014, intre orele 15.00 şi 19:00,  in Parcul Copiilor Timişoara, evenimentul caritabil ” IMPREUNA SALVAM COPILARIA” – ediţia a doua.
Copiii vor putea participa la jocuri, concursuri, sunt pregatite surprize pentru parinţi şi copii, iar la final cantareţele Lori Kennedy si Abby Hoenstein, din Atlanta, SUA, vor susţine in premiera un concert.

Fundaţia Missio Link International, prin CASA DEBORA, işi propune ca prin aceasta manifestatie  sa traga un semnal de alarma faţa de drama pe care o traiesc anual peste 11.600 de copii din Romania, victime ale abuzului, exploatarii şi traficului copiilor, din care peste 7000 sunt fete.
In peste 90% din cazuri abuzul se petrece in familie.
In 2013 numarul de cazuri de abuz asupra copiiilor a fost cu 20% mai mare decat in anul precedent, iar numarul de cazuri de abuz sexual asupra minorilor a crescut cu 40% in ultiml an, şi 42,5% mai multi copii au fost victime ale exploatarii prin munca sau traficului.
Puţini ştiu ca in Romania, la fiecare ora o fetiţa sub 15 ani este abuzata sexual sau traficata.
In acest context, Casa Debora este un sanctuar care din 2002 ofera terapie post-abuz fetelor minore victime ale abuzului, fiind un program unic in Romania.
Accesul la eveniment este liber.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.