Evenimente rutiere - 11 ianuarie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.01.2012 13:17 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Conduceau autoturisme pe drumurile publice deşi nu aveau acest drept

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere faţă de B. Nicolae, de 64 de ani, din localitatea Parţa, care circula la data de 11.01.2012, în jurul 08.30, pe Calea Şagului din municipiul Timişoara.

În data de 11.01.2012, în jurul orei 11.30, poliţiştii l-au depistat pe G. Iulian, de 35 de ani, care conducea un autoturism pe strada Proclamaţia de la Timişoara, deşi avea permisul de conducere reţinut.

În timp ce îşi exercitau atribuţiile de serviciu, în data de 11.01. a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, au oprit pentru control în localitatea Coşava un autoturism condus de T. A. Florin, de 25 de ani, din comuna Vîntu de Jos, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că şoferul avea permisul de conducere suspendat până în data de 20.01.2012.

Toţi conducătorii auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autoturisme.

A fost reţinut pentru că este suspect de furt

În data de 11 ianuarie, în jurul orei 09.50, în urma unui apel de urgenţă, poliţişti din cadrul Biroului Furturi din Auto şi Secţia 5 Poliţie s-au deplasat în parcarea unui centrul comercial din Timişoara, situat pe strada Divizia 9 Cavalerie, unde o persoană a fost surprinsă după ce a sustras bunuri dintr-un autoturism.

La faţa locului a fost identificat R. A. CRISTIAN, de 30 de ani, din Timişoara, care profitând de faptul că una din portierele unui autoturism oprit în parcare era dezasigurată, a pătruns în autoturism de unde a sustras un portofel ce conţinea două carduri bancare cu suma de 10200 lei, acte de identitate ale părţii vătămate şi ale autoturismului, bonuri de carburant în valoare totală de 300 lei şi suma de 100 de lei.

În urma intervenţiei bunurile au fost recuperate în totalitate şi predate părţii vătămate.

R. A. CRISTIAN, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Fără numere de înmatriculare

Prin apelul unic de urgenţă 112, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în după-amiaza zilei de 11.01.2012, un bărbat a sustras plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale unui autoturism.

Autoturismul înmatriculat în străinătate era parcat pe strada Oţelarilor din oraş şi avea anvelopele înţepate, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare au fost sustrase, suspectul fiind surprins şi recunoscut de către apelant ca fiind S.MARCEL, de 24 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere şi recuperarea prejudiciului care se ridică la aproximativ 2500 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.