Evenimente rutiere - 18 decembrie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.12.2011 16:11 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Neînmatriculat, fără permis şi sub influenţa alcoolului

În timp ce desfăşurau serviciul de patrulare pe raza localităţii Pesac, la data de 18.12.a.c., în jurul orei 14.00,poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Periam au observat un autoturism ale cărui numere de înmatriculare păreau a fi expirate, motiv pentru care s-a procedat la oprirea regulamentară a acestuia.
Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat măsurii, poliţiştii au trecut la urmărirea sa fiind oprit pe D.J. 682.
Conducătorul auto A. A. Sav, de 29 de ani, din localitatea Pesac, judeţul Timiş, nu poseda permis de conducere iar autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie având montate numere de înmatriculare false.
Deoarece A. A. Sav emana puternic vapori de alcool poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul oraşului Sânnicolau Mare pentru recoltarea probelor biologice.
Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat de circulaţie, fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Îmbibaţie alcoolică peste limita legală

La data de 18 decembrie a.c, în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Deta au oprit pentru control un autoturism pe strada 1 mai din localitate.
Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto care au stabilit că se numeşte V. Marin , de 34 de ani şi întrucât emana vapori de alcool poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
V. Marin a fost condus la Spitalul Oraşului Deta pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar faţă de acesta, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o concentraţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză cercetările vor continua.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.