Evenimente rutiere, de la Barateaz la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2011 10:17 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*La data de 04 decembrie 2011, poliţiştii au depistat pe strada Coriolan Brediceanu din municipiul Timişoara un ciclomotor care avea aplicate numere de înregistrare.

Poliţistul a efectuat semnalul regulamentar de oprire iar din verificări s-a stabilit că acesta era condus de P. Victor, de 34 de ani, din localitatea Punghina, judeţul Mehedinţi, care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie şi a schimbat numărul de înmatriculare real cu unul de înregistrare fals realizat de către el.
Pe numele lui P. Victor, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui ciclomotor neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere.

*În data de 05.12.a.c., în jurul orei 04.20, în timp ce executau serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie din Timişoara.
S-a procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte U. Relu, de 24 ani şi întrucât emana puternic vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.71 mg/l în aerul expirat motiv pentru care a fost la condus la Spitalul Judeţean în vederea recoltării de probe biologice, dar acesta a refuzat. Trecând la verificarea acestuia în bazele de date s-a constatat că nu poseda permis de conducere.
Faţă de acesta cercetările vor continua sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

*În timp ce efectuau serviciul de patrulare, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au observat pe strada Circumvalaţiunii din Timişoara, un autoturism care circula din direcţia Calea Bogdăneştilor către Calea Aradului cu luminile stinse, iar parbrizul era spart.
Poliţiştii au oprit regulamentar autoturismul la intersecţia străzilor Burebista cu Circumvalaţiunii din Timişoara şi i-au solicitat conducătorului auto documentele personale, stabilind că se numeşte L. F. Costică, de 38 de ani.
Din verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că acesta nu figura ca fiind posesor al vreunei categorii de permis de conducere.
Faţă de L. F. Costică au fost întocmite acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

*La data de 04.12.2011, în jurul orei 18.15, pe strada Libertăţii din localitatea Bărăteaz, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Sînandrei au oprit pentru control un autoturism condus de S. Constantin, de 54 de ani, din aceeaşi localitate.
Deoarece emana puternic vapori de alcool acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S.Constantin a fost condus la Spitalul Municipal Timişoara unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.