Evenimente rutiere, de la Traian Vuia la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.01.2012 10:45 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Accident pe trecere de pietoni

În 28 ianuarie.2012, în jurul orei 10.30, C. V. Jean, de 65 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Bulevardul Regele Ferdinand, dinspre strada 16 Decembrie 1989 spre Bulevardul I.C Brătianu, a surprins şi accidentat pietonul P. D. Gabriel de 18 ani, din Timişoara, care traversa strada regulamentar prin loc marcat şi semnalizat ,,trecere pietoni', pe culoarea verde a semaforului electric.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului iar în urma testării conducătorului auto s-a stabilit că acesta nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

Fără permis de conducere

În timp ce executau o acţiune, pe raza de competenta a Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, în data de 28.01.2012, în jurul orei 23.00, poliţiştii au oprit pentru control, pe DN 68 A, în localitatea Traian Vuia, un autoturism condus de S. I. Vasile, de 26 de ani, din comuna Barna. care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Şoferului i s-a întocmit de către poliţişti dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Numere de înmatriculare false

La data de 28.01.a.c., în jurul orei 23.50, în timp ce executau serviciul de patrulare, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie, au oprit strada Aurelianus, din municpiu, un autoturism condus de C. ALEXANDRU, de 31 de ani, din Timişoara.
În urma verificărilor, s-a constatat că numărul de înmatriculare montat pe maşină şi numărul de identificare al acesteia nu au corespondent în baza de date.
Lui C. ALEXANDRU, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţia pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.