Evenimente rutiere in Arad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.11.2011 15:14 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*Infracţiuni...în trafic *Material lemnos fără aviz primar de însoţire a mărfii *Alte activităţi

Infracţiuni...în trafic

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ineu, l-au depistat în trafic pe M. Mircea Petru de 21 ani, din Pâncota, care a condus în data de 17 noiembrie a.c. pe raza localităţii Ineu un autoturism marca Alfa Romeo, fără a deţine permis de conducere.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool în aerul expirat, fiind recoltate totodată probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele tânărului poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legala şi fără a poseda permis de conducere.
De asemenea, lucrătorii de poliţie aparţinând Poliţiei oraşului Sebiş şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Sebiş l-au depistat în trafic pe D. Paul Daniel de 21 ani din Bârsa, în timp ce a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe raza localităţii Sebiş fără a deţine permis de conducere.
Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Material lemnos fără aviz primar de însoţire a mărfii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Nădlac au desfăşurat o acţiune în cooperare cu Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac, pe linia combaterii transporturilor ilegale de material lemnos.
Cu această ocazie a fost depistat în trafic un TIR, în care era transportată cantitatea de 32 mst. lemn foc esenţă tare paletizat, expediat de către o societate comercială din Arad, către o societate din Italia şi transportată de către o altă societate din localitatea Treviso Italia, iar materialul lemnos nu era însoţit de un aviz primar, respectiv nu avea provenienţă legală.
Astfel, societatea expeditoare, a fost sancţionată conform Legii nr. 171/ 2010 cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de aproximativ 8.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Alte activităţi

În urma controalelor efectuate, agenţii de poliţie rutieră au aplicat un număr de 64 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie, în valoare de 11.840 lei, au aplicat 75 puncte de penalizare, au reţinut 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.
Agenţii de ordine publică au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.900 lei, au aplanat 7 conflicte, au controlat un număr de 9 sisteme de pază şi au fost efectuate 15 controale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.