Evenimente rutiere in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.05.2012 07:13 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă la 14.05.2012 cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intersecţia străzilor Crişan cu Ioan Plăvoşin din Timişoara.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că M. A. Dumitru, de 28 ani, a condus un autoturism pe strada Crişan, iar la intersecţia cu strada Ioan Plăvoşin din Timişoara nu a respectat semnificaţia indicatorului Cedează trecerea şi a intrat în coliziune cu un condus de B. M. Vasile, de 42 ani, care circula regulamentar.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a lui B. M. Vasile.

*La data de 14.05.2012, poliţiştilor le-a fost semnalat că pe D.N. 68A un autoturism a părăsit partea carosabilă.
Un echipaj de poliţie a fost direcţionat la faţa locului, iar cu ocazia cercetărilor s-a constatat că P. David, de 54 ani, a condus un autoturism pe D.N.68A, dinspre localitatea Făget spre Lugoj, nu a adaptat viteza în curbă, carosabil umed părăsind partea carosabilă prin partea dreapta a sensului de circulaţie unde s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a pasagerului B. I. Vasile, de 44 de ani, din Remetea Lungă, judeţul Timiş.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au petrecut cele două evenimente rutiere.

*Poliţiştii au acţionat în cascadă la data de 14 mai 2012, în intervalul 09.00-12.00 şi 18.00-21.00, pe principalele căi de acces în localităţi şi pe drumurile judeţene şi naţionale care străbat judeţul Timiş pentru preîntâmpinarea evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau de consumului de alcool.
Cu această ocazie, poliţiştii timişeni au aplicat 80 de sancţiuni contravenţionale dintre acestea 62 pentru depăşirea vitezei legale de deplasare şi au reţinut 4 permise de conducere pentru cei care au efectuat neregulamentar manevra de depăşire.
Exemple:
M. Daniel, de 43 ani, din localitatea Bobda, judeţul Timiş, a condus un autoturism pe D.N. 6, fiind înregistrat şi filmat de aparatul radar efectuând o manevră neregulamentară de depăşire în zona de acţiune a indicatorului Depăşirea interzisă. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 280 lei, iar permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.