Evenimente rutiere in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2012 12:30 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

**La data de 21 mai 2011, în jurul orei 15.40, poliţiştii oraşului Deta au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către B. Ionel cu privire la faptul că în localitatea Lătunaş, pe D.N. 57, a avut loc un accident de circulaţie.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că F. Gheorghe, de 24 de ani, din localitatea Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, circula cu un autoturism din direcţia Lătunaş spre Jamu Mare şi din cauza neatenţiei a efectuat o manevră de întoarcere pe celălalt sens de mers fără să se asigure intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de S. Valentin, de 28 de ani, din localitatea Oraviţa, judeţul Caraş-Severin.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager, în vârstă de 4 ani, din autoturismul care circula regulamentar.
Faţă de F. Gheorghe s-a constituit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Cercetările vor continua.

**În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 19.20, O. Orlando, de 19 ani, din localitatea Şag, a condus un autoturism pe strada Dinu Lipatti, iar la intersecţia cu strada Mendeleev din Timişoara nu a respectat semnificaţia indicatorului CEDEAZA TRECEREA şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de T. Petronela, de 38 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a Petronelei T. şi a pasagerei D. N. Ionela, de 26 de ani.
Poliţişti au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul rutier.

**În timp ce desfăşurau activităţile specifice la data de 21 mai a.c., în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 5 Rurală Belinţ au oprit pentru control un autoturism pe D.J.572, în localitatea Topolovăţu Mare.
Din verificările efectuate ulterioar, s-a constatat că B. Petru, de 28 de ani, din localitatea Chevereşu Mare, judeţul Timiş, a condus autoturismul deşi avea permisul de conducere suspendat pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier în judeţul Mehedinţi.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumuri publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat conform O.U.G. 195 din 2002.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.