Evenimente rutiere in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.06.2012 11:27 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Neînmatriculat şi fără permis de conducere

În timp ce executau serviciul de patrulare, la data de 18 iunie 2012, în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei 3, au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism care circula pe Strada Dâmboviţă din Timişoara.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că autoturismul era condus de D. Ştefan, de 56 de ani, care nu poseda permis de conducere, iar plăcuţele de înmatriculare cu numere provizorii erau expirate din data de 31.05.2012
Pe numele lui D. Ştefan a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis şi punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Accident de circulaţie în Dudeştii Vechi

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 18.06.2012, în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că în localitatea Dudeştii Vechi a avut loc un accident de circulaţie.
La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de poliţie care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că G. Maria, de 26 de ani, a condus un pe D.J. 682 B, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv „succesiune de curbe , prima la dreapta”, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de H. Ioan, de 60 de ani, din localitatea Valcani, judeţul Timiş.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a Dorinei H., de 47 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul rutier.

Concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l în aerul expirat

În timp ce executau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier în data de 18 iunie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii au oprit un autoturism care circula pe D.J. 592.
Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorul auto stabilind că se numeşte T. Mihai, de 40 de ani şi întrucât emana puternic vapori de alcool a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aer expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara pentru recoltarea probelor biologice dar a refuzat.
Faţă de T. Mihai, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei..

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.