Evenimente rutiere in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.07.2012 09:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Circula pe drumurile publice cu un autoturism neînmatriculat

În seara zilei de 30.07.a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de la Buziaş au oprit pentru control pe strada Crucii, din oraş, un autoturism care avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii. Fiindu-i solicitate documentele pentru control, conducătorul auto, B. ROBERT, de 37 de ani, din Buziaş, a declarat că nu are asupra sa actele autoturismului pe care îl conduce.
În urma verificărilor în baza de date s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie pentru numerele montate pe autoturism nu mai era valabilă din data de 01.06.2012.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie.

Pieton accidentat

În data de 30.07.2012, la ora 15.40, D. A. PETRU de 43 ani, din Timişoara a condus un autoturism, pe raza localităţii Jebel, unde a acroşat pietonul D.Marcel, de 39 de ani, din comuna Voiteg, judeţul Timiş care se deplasa pe marginea carosabilului, în aceeaşi direcţie de mers, împingând un moped.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzei producerii accidentului.
Atenţie la indicatoare!

În data de 30.07.2012, la ora 12.15, S.T. DAN, de 29 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism, pe strada Cristalului, din localitate, iar la intersecţia cu strada Uranus nu a respectat semnificaţia indicatorului “cedează trecerea”, intrând în coliziune cu o motocicleta, care circula regulamentar.
Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului motocicletei, T. Nicolae, de 24 de ani, din Timişoara, care purta cască de protecţie pe timpul deplasării.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.