Evenimente rutiere in Timisoara si Lugoj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.12.2011 09:48 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*Accident de circulatie pe centura *Imbibatie de 0,71mg/l alcool in aerul expirat *Accident de circulatie pe Bulevardul 16 Decembrie 1989

*Accident de circulatie pe centura

Timisoara - Urmare a informării IPJ din data de 5.12.2011 cu privire la o persoană găsită decedată pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara spre Arad care prezenta leziuni specifice unui accident de circulaţie, poliţiştii au reuşit identificarea sa stabilind că se numeşte R. Ruai, de 19 ani, din Maroc.
R. Ruai, împreună cu O. Osam, de 26 de ani, din Algeria, . B. A., de 16 ani şi M. A. B. A., de 17 ani, ambii din Tunisia, au urcat clandestin într-un tir parcat într-o benzinărie situată pe Calea Aradului din municipiul Timişoara pentru a a junge în Germania.
În timpul mersului uşa s-a deschis iar când R. Ruai a vrut să o închidă s-a dezechilibrat şi a căzut.
Conducătorul tirului O. Georg, de 42 de ani, a fost depistat în municipiul Arad şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

*Imbibatie de 0,71mg/l alcool in aerul expirat

Lugoj - În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 05 decembrie 2011, in jurul orei 21.50, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Ana Ipătescu din municipiul Lugoj.
Poliţiştii au legitimat conducătorul auto stabilind că se numeşte B. A. Valentin şi întrucât acesta emana puternic vapori de alcool, a fost testat cu aparatul rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Lugoj unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de B. A. Valentin poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l în aerul expirat.

*Accident de circulatie pe Bulevardul 16 Decembrie 1989

Timisoara - La data de 05.12.2011, în jurul orei 21.40, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident de circulaţie pe Bulevardul 16 Decembrie din municipiul Timişoara.
De urgenţă la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care din primele verificări efectuate au stabilit că V. I. Bogdan, de 21 de ani, a condus un autoturism pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timişoara şi nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a părţii carosabile pe marcajul pietonal.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului B. I. Emoke, de 33, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara pentru acordare îngrijirilor medicale.
Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.