Evenimente rutiere la Caransebes

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.02.2012 11:26 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Accident rutier din neatenţie

În data de 07.02.2012, în jurul orelor 18.20, pe D.N. 58, pe sensul de mers Caransebeş-Reşiţa, s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurării. Numitul U. L. de 51 ani, în timp ce conducea autoturismul marca VW Vento ajunge la km. 20 +150m, unde din cauza neatenţiei intră în coliziune cu autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă de C. Iulian de 30 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului VW Vento care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, fără a necesita internarea. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 184, alin. 1, Cod Penal.

A condus cu permisul suspendat

Lucrătorii Biroului Rutier Caransebeş în timp ce desfăşurau supravegherea şi controlul traficului pe str. Nicolae Bălcescu din localitate, în jurul orelor 10.40, au oprit pentru control un autoturism marca Volvo, condus de M. Ion de 56 ani din judeţul Prahova. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că susnumitul figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 16.11.2011, fapt pentru care s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere reţinut, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002 rep.

A condus cu numere expirate

În data de 07.02.2012, în jurul orelor 07.10, lucrătorii Biroului Rutier Caransebeş în timp ce desfăşurau supravegherea şi controlul traficului pe Calea Timişorii din localitate, au oprit pentru control un autoturism marca Ford Courier, condus de I. Gheorghe de 59 ani din judeţul Timiş. În urma verificarilor, s-a stabilit că numerele de circulaţie provizorii erau expirate din data de 28.01.2012, fapt pentru care s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85, alin. 1 din OUG 195/2002 rep.

 

Doua infractiuni dintr-o data

În data de 07.02.2012, orelel 19.30, lucrătorii Biroului Rutier Caransebeş în timp ce desfăşurau supravegherea şi controlul traficului pe D.N.6, pe raza comunei Buchin, au oprit pentru control un autoturismul marca Ford Galaxi care tracta o remorcă uşoară, având aplicată pe partea din spate o plăcuţă confecţionată atrizanal din carton, pe care era trecut numărul de înmatriculare, număr ce aparţinea autoturismului trăgător, condus de T. Olimpiu Laurenţiu de 44 ani din judeţul Hunedoara. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate şi cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85, alin. 3, din OUG 195/2002 rep.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.