Evenimente rutiere la Cenad si Gataia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.02.2012 18:50 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Accident de circulaţie în localitatea Cenad

La data de 22 februarie 2012, în jurul orei 3.30, poliţişti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în localitatea Cenad.
Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că J. G. Florin, de 34 de nai,din localitatea Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a condus un autobuz pe D.N. 6, în localitatea Cenad, iar din cauza neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabila în partea stângă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice .
În urma accidentului a rezultat rănirea lui M. M. Lucian, de 44 de ani, din localitatea Axente Sever, judeţul Sibiu, pasager pe scaunul din dreapta faţă.


Conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie pe raza localităţii Gătaia

În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 22.02.2012, poliţiştii oraşului Gătaia, au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Republicii din aceeaşi localitate.
Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că se numeşte F. Abenego, de 50 de ani, iar din verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că numere de înmatriculare provizorii montate pe autoturism erau expirate.
Pe numele lui F. Abenego a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie conform O.U.G 195 din 2002.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.