Evenimente rutiere la Denta si Biled

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.02.2012 14:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Autoturism neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere

La data de 08 februarie 2012, în jurul orelor 23.40, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Denta, judeţul Timiş.
S-a procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte P. S. Delius, de 25 de ani, din localitatea Deta, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate din data de 06.01.a.c.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a mai constatat că acesta nu poseda permis de conducere.
Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere.

Conducea un autoturism la Biled având o concentraţie alcoolică peste limita legală

La data de 08.02.2012, în jurul orei 18.40, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Periam, au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localităţii Biled.

Cu ocazia legitimării s-a stabilit că autoturismul era condus de R. Dumitru, de 64 de ani şi întrucât acesta emana puternic vapori de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.