Evenimente rutiere la Fibis, Timisoara si Surducu Mic

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2012 10:58 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

La data de 02.03.2012, în jurul orei 16.30, poliţiştii oraşului Deta au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în localitatea Liebling a avut loc un accident de circulaţie cu victimă iar conducătorul auto care a lovit un biciclist a fugit.

Pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier au fost direcţionate ai multe echipaje de poliţie, iar după aproximativ 30 de minute, acesta a fost depistat în persoana lui B. Tinel, de 44 de ani, din aceeaşi localitate. Poliţişti au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,07 mg/l în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la spitalul din Deta dar a refuzat recoltarea probelor biologice.
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că permisul său de conducere a fost anulat de către Judecătoria Deta la data de 27.01.2011 pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Totodată s-a constatat că autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat în circulaţie.
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea Anei. R., de 71 de ai, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
Pe numele lui B. Tinel, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie, având permisul de conducere anulat, , părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă fiind reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă.
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta care a emis pe numele său măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioada de 30 zile.În cauză cercetările vor continua.

Conduceau autoturisme având o concentraţie alcoolică peste limita legală

Poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 , la data de 03.03. 2012, în jurul orei 23.20 , despre faptul că în localitatea Surducu Mic, judeţul Timiş, a avut loc o tamponare.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie iar din primele verificări efectuate s-a constatat că B. M. Mihai, emana puternic vapori de alcool şi se exprima greoi, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat., iar pentru cel de-al doilea conducător auto rezultatul a fost negativ.
B. M. Mihai a fost condus la Spitalul Orăşenesc Făget pentru recoltarea probelor biologice iar poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
La data de 02.03.a.c., în jurul orei 21.40, poliţiştii l-au depistat pe L. Constantin, de 69 ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Circumvalaţiunii din Timişoara, iar cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a reieşit faptul că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat.
În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident de circulaţie în localitatea Fibiş.
La faţa locului a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana lui L. C. Doru, de 49 de ani, din Timişoara, iar din cauza neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate pentru iluminat public.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare 0,82mg/l, alcool pur in aerul expirat.
Cercetările vor continua sub aspectul săvârşirii infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/kl alcool în aerul expirat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.