Evenimente rutiere la Periam, Margina, Sarazani si Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.02.2012 12:04 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

I-a încredinţat autoturismul deşi cunoştea că nu deţinea permis de conducere

Poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Periam, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 19.02.a.c., în jurul orei 08.00, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Lovrin.
Au trecut la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte M. Ion, de 35 de ani, din localitatea Făget, judeţul Timiş, din verificările efectuate în bazele de date a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere iar autoturismul i-a fost încredinţat de către N. D. Lucian, de 40 de ani, deşi cunoştea acest lucru.
În cauză cercetările vor continua pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

Conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie

În data de 19.02.2012, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii Margina, au oprit pentru control un autoturism.
Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că L. Alexandru, din municipiul Braşov, judeţul Braşov, a condus autoturismul deşi autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
Faţă de acesta, s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulaţie.

Depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 19 februarie 2012, în jurul orei 20.30, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.C. 123, între localităţile Sărăzani şi Bârna.
A fost legitimat conducătorul auto stabilind că se numeşte G. A. Ioan, de 39 de ani, din localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş şi întrucât emana puternic vapori de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Lugoj unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier au depistat-o pe M. S. Camelia, de 27 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Michelangelo din Timişoara, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele conducătorilor auto, poliţiştii au întocmit câte un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.