Evenimente rutiere la Sosdea si Resita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2012 15:33 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Norme rutiere încălcate

Acţiunea pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată de lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, în cursul zilei de 17.01.2012 pe raza localităţii Şoşdea a fost cu ghinion pentru un tânăr care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deşi nu posedă permis.

Poliţiştii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autovehicul care circula din direcţia Măureni spre Şoşdea, dar conducătorul auto a virat pe podul unui imobil. Când a coborât din maşină oamenii legii i-au solicitat actele pentru control.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că la volanul maşinii era R.DANIEL, 19 ani, dar nu posedă permis de conducere. Mai mult, autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuţele de pe acesta aparţineau altui autovehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către care nu posedă permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals.

Neînmatriculat pe drumurile publice

Un cetăţean sârb a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

În timpul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată de poliţişti în cursul zilei de 17.01.2012 pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din Reşiţa a fost oprit pentru control un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că la volanul maşinii se afla D.S., de 59 de ani, însă valabilitatea numerelor de înmatriculare era expirată din data de 13.01.2012.

În cauză se continuă cercetările pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.