Evenimente rutiere la Timisoara si Comlosu Mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.01.2012 12:04 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Conducea un autoturim deşi nu avea acest drept

În data de 22.01.2012, în jurul orei 19, numitul D. S. PETRU, de 31 ani, din Timişoara, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Sever Bocu din Timişoara.

Trecându-se la legitimarea conducătorului auto s-a constatat că acesta nu deţine permisul de conducere asupra sa deoarece îl avea reţinut din data de 20.01.2012.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru cnducerea unui autoturism de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autoturisme.


Nu avea permis şi conducea un autoturism neînmatriculat pe care a montat numerele unei alte maşini

În jurul orei 00:05, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Comloşu Mare , poliţiştii din cadrul Sectiei 12 Poliţie Rurală Periam, au depistat în traffic pe F. M. Dănuţ, de 19 ani, din comuna Lenauheim care conducea un autoturismul cu numerele de inmatriculare provizorii expirate. În urma verificărilor efectuate, s-a mai constatat că numerele de înmatriculare aparţin unei alte maşini iar conducatorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Poliţiştii i-au întocmit conducătorului auto dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea de către o persoană care nu posedă permis de conducere a unui autoturism pe drumurile publice neînmatriculat, cu numere false.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.