Evenimente rutiere la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.01.2012 12:59 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Conduceau autoturisme fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 30 ianuarie 2012, în jurul orei 02.50, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier, poliţiştii au oprit un autoturism care circula pe strada Holdelor din municipiul Timişoara.
Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numeşte M. Ş. Alin, de 24 de ani,din localitatea Oraviţa, judeţul Caraş-Severin. Întrucât emana puternic vapori de alcool şi vorbea incoerent, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
M. Ş. Alin a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

In data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe B. Petru, de 51 ani în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan din Timişoara.
Deoarece conducătorul auto emana vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de condus 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
Cercetările continua faţă de B. Petru pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o concentraţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Tânăr de 17 ani conducea un autoturism pe strada Circumvalaţiunii

Cu ocazia executărilor atribuţiilor de serviciu, poliţiştii au oprit pentru control, la data de 29.01.2012, în jurul orei 05.10, un autoturism condus de C. Vlad, de 17 ani,din Timişoara, pe strada Circumvalaţiunii din Timişoara.
Pe numele acestuia, poliţişti au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere e drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.
Cercetările vor continua.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.