Evenimente rutiere pe raza judetului Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.11.2011 14:26 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 15.50, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe raza localităţii Şag, judeţul Timiş.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că V. Viktor, de 57 ani, cetăţean sârb, a condus un autotractor din direcţia Timişoara spre Şag, nu a respectat semnificaţia indicatorului 'Cedează trecerea', intrând în coliziune cu un autoturism condus de A. Pavel, de 59 ani, din Sânmihaiu German, judeţul Timiş, care circula regulamentar din sens opus.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale.
În data de 22.11.2011, în jurul orei 16.30, poliţiştilor le-a fost semnalat faptul că pe D.N. 69 a avut loc un accident rutier.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie iar din primele verificări s-a constatat faptul că B. O. Ionel, de 39 ani , a condus un autoturism dinspre Arad spre Timişoara, în dreptul Km 8 din cauza neadaptării vitezei în curba la stânga a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.
Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 22noiembrie 2011, în jurul orei 11.20, despre faptul că în localitatea Belinţ s-a produs un accident de circulaţie.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că T. Marian, de 41 ani, a condus un autoturism din direcţia Timişoara - Lugoj în urma unui autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti ce se deplasa cu viteză redusă, a intrat regulamentar în depăşirea acestuia moment în care conducatorul a virat brusc la stânga pentru a intra pe o stradă din localitatea Belinţ, şi au intrat în coliziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto B. M. Loredana.
Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.