Expo Antichitati la Iulius Mall

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.04.2012 17:24 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Expo Timişoara Internaţional organizează, în colaborare cu IULIUS MALL, EXPO ANTICHITĂŢI TIMISOARA, ajunsă la Ediţia a XXIII-a, în perioada 27 – 29 aprilie 2012.
Această manifestare este organizată la cererea unui grup important de firme şi persoane fizice care au ca principală activitate comerţul cu obiecte de tipul antichităţilor.
Precedentele 22 de ediţii s-au bucurat de participarea unui număr de peste 730 expozanţi din România ( Timişoara, Arad, Reşiţa, Brăila, Oradea, Braşov, Bucureşti, Satu Mare, Târgu Neamţ, Mediaş, Cluj, Ramnicu Valcea, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Tirgu Mures, Baia Mare, etc. ) precum şi din străinătate ( Italia, Belgia, Ungaria, Suedia, Irlanda, etc).
La prezenta editie vor fi circa 40 de de standuri in care se vor expune: mobilier, tablouri, argintărie, obiecte mici, ceasuri de mână, ceasuri pendulă, porţelan, bijuterii, obiecte din bronz, etc.
Expozantii provin din Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Huedin, Arad, Deva, Sacalaz, Peciu Nou, Lugoj si Timisoara. De asemenea este prezent si un expozant din Ungaria.
Orarul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 10 – 22.
Cu incepere din luna mai, pe toata perioada verii, acest tip de targ isi va continua activitatea in Piata Unirii dupa un calendar ce va fi comunicat in timp util.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.