Expozitie a Liceului de Arte Plastice

Scris de Titus Balan | Publicat in 17.06.2013 19:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Liceul de Arte Plastice Timisoara si SC Complex Art SRL Timisoara face o invitatie tuturor indragostitilor de culoare, desen, arta, copilarie si ne pofteste la expozitia cu titlul simplu: Bucuria, ce va avea loc in foaierul salii Capitol, miercuri 19 iunie 2013, incepand cu ora 14.30.
Expozitia este rezultatul parteneriatului dintre cele doua institutii. S-a dorit:
-Constituirea unui grup partenerial care să promoveze valori comune la nivelul partenerilor implicaţi: decidenţi, oameni ai şcolii, elevi, familiile lor, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi ai celor nonguvernamentale,
-Promovarea dialogului şi a comunicării între elevii liceului si comunitate
-Pregătirea elevilor în sensul asigurării egalităţii şanselor în educaţie, al dezvoltării personale şi al inserţiei în comunitate, al ameliorării modalităţilor de informare adresate elevilor, în sensul revigorării spiritului civic şi a mentalităţilor comunitare,
- Atragerea efectivă a elevilor în organizarea unor activităţi cu caracter extracurricular, conducând la creşterea calitativă a acestor activităţi.
Parteneriatul educaţional urmăreşte transformarea reală a elevilor în actori principali ai demersului educaţional, urmărindu-se atingerea unor obiective de natură formală, informală si socio-comportamentală.
Expozitia este totodata si un concurs de lucrǎri de artǎ. Se acorda diplome si premii pentru elevii ale cǎror lucrări se remarcă prin originalitatea calitǎţi artistice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.