Fabric: Vegetatie netaiata, caini fara stapan si tineri care fac galagie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.11.2012 15:30 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii locali au efectuat în cursul zilei de miercuri o nouă acţiune pe cartiere, mai exact în zona Fabric, pentru a vedea care sunt probleme cu care se confruntă cetăţenii care locuiesc în cartier. 

Astfel, în urma verificărilor efectuate au fost aplicate un număr de 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3600 lei în special pentru abandonarea de deşeuri, parcarea în zone nepermise, efectuarea de acte de comerţ fără autorizaţe, fiind aplicate şi colante autoadezive celor care au staţionat neregulamentar.
Cetăţenii au semnalat faptul că este nevoie ca frunzele din faţa imobilelor să fie adunate, doresc montarea de calmatoare, s-au efectuat lucrări pe unele străzi, iar acestea nu au mai fost aduse la starea iniţială, există vegetaţie netăiată pe malul Canalului Bega, pe strada Timocului seara se adună tineri care tulbură liniştea publică, iar în cartier există un număr mare de câini fără stăpân.
Probleme semnalate care intră în competenţa Poliţiei Locale vor fi verificate urmând să se ia măsuri legale, iar cele care intră în competenţa altor instituţii vor fi direcţionate către acestea pentru luarea de măsuri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.