Fals cu autocolant la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.05.2012 14:50 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Lucrătorii poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au descoperit un bărbat care conducea un autoturism al cărui autocolant I.T.P. era falsificat.

Ieri seară, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Combaterea Migaţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere au desfăşurat o acţiune mixtă alături de lucrătorii din cadrul Compatimentului Sprijin Operativ şi au oprit la control un autoturism înmatriculat în Italia, care se deplasa înspre o comună învecinată a localităţii Oraviţa.
În urma verificărilor efectuate asupra documentelor autoturismului, poliţiştii de frontieră au observat că imprimarea de pe colantul Inspecţiei Tehnice Periodice nu era conformă cu originalul.
Drept consecinţă, cetăţeanului român, MIHAI V., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin, i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea „infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.