Fals de Bulgarus si inselaciune de Cotusca

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.01.2012 15:45 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timisoara - În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals,faţă de C. Dănuţ, de 35 de ani, din localitatea Bulgăruş, judeţul Timiş.

La data de 30.10.2007, s-a prezentat la o unitate bancară din Timişoara cu o adeverinţă de venit şi un contract de muncă falsificate, în baza cărora a obţinut un credit de nevoi personale.

Poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au dispus, cu avizul procurorului de caz, începerea urmăririi penale faţă de A. Gheorghe, de 49 de ani, din localitatea Cotuşca, judeţul Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune,

În calitate de administrator al unei societăţi comerciale a emis către alte patru societăţi file C.E.C. şi bilete la ordin care la momentul introducerii spre decontare au fost refuzate, producând un prejudiciu de 55.424 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.