Fapt divers de Banat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.03.2012 10:02 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*Găvojdia - Electromotorul lui Adrian*Timişoara - I-a ieşit sensul giratoriu în drum*Timişoara - Poliţiştii, Bachus şi mucenicii*Timişoara - Poliţiştii, Bachus şi mucenicii*Timiş - Infracţiuni rutiere

În data de 10.03.2012 poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Găvojdia au fost sesizaţi de către C. Adrian, din localitatea Criciova, despre faptul că în perioada 06.03-10.03.2012, persoane necunoscute i-au sustras electromotorul de pe tractorul proprietate personală care se afla parcat în faţa casei.
În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii l-au identificat pe V. G. Adrian, de 19 ani, din Criciova, de la care a fost ridicat electromotorul şi predat părţii vătămate.
Pentru fapta săvârşită, poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal pentru furt calificat, în continuare, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Timişoara - Hanibal, Lazăr şi cu Maria la supermarket

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, s-a reuşit identificarea şi depistarea lui C. LAZĂR, de 19 ani, din comuna Vinga, judeţul Arad, P. M. HANIBAL, de 35 de ani, din Craiova, judeţul Dolj şi I. A. Maria, de 23 de ani, din Vinga, judeţul Arad, suspecţi că în data de 09.03.2012 au sustras din incinta unui supermarket situat pe D.N.6 la ieşirea din Timşoara, produse alimentare în valoare de 3.605 lei.
Alimentele au fost recuperate şi predate părţi vătămate, iar cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În urma prezentării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, s-a dispus obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 zile.

Timiş - Infracţiuni rutiere

Se pare că sfârşitul de săptămână este perioada în care şoferii prind curaj să se urce la volan deşi nu posedă permis de conducere sau nu au autoturismele înmatriculate în ţară. Mai mult, în speranţa că nu vor fi opriţi în trafic, unii dintre ei îşi motează diferite plăcuţe cu numere de înmatriculare care aparţin unor alte autoturisme, încercând să scape de controlul oamenilor legii.
Astfel, sâmbătă poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Sînandrei, au depistat pe raza comunei Satchinez pe L. G. Cătălin, de 39 de ani, din aceeaşi comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Şi poliţiştii Sectiei 5 Poliţie, au depistat un alt conducător auto care nu poseda permis de conducere. L. L. Miodrag, din Sânandrei, a fost oprit pentru control, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sever Bocu, din Timişoara.
În jurul orei 11.55, M. O. Laurentiu, de 26 de ani, din Timişoara a fost depistat de poliţiştii rutieri pe strada Grigore Alexandrescu conducând un autoturism care nu era înmatriculat dar care avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare care aparţineau unui alt autoturism.
Pe Calea Torontalului din Timişoara, în jurul orelor 21.00, poliţiştii Secţiei 4 au oprit un autoturism condus D. M. GHEORGHE, de 25 de ani, din Timişoara. În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că şoferul are permisul de conducere nul, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism figurează ca fiind atribuite unui alt autoturism.

Timişoara - Poliţiştii, Bachus şi mucenicii

Deşi vineri a fost ziua celor 40 de pahare de băutură, unii şoferi au ales să continue tradiţia şi ieri, alegând să se ruce la volan deşi nu mai aveau acest drept.
În jurul orei 22.15, poliţiştii lugojeni au depistat pe strada 20 Decembrie 1989, pe T. Vasile, de 36 de ani, din comuna Darova care fusese implicat, cu puţin timp înainte, într-un accident soldat doar cu pagube materiale, dar care a părăsit locul accidentului fără să anunţe oragnele de poliţie. În urma testării s-a stabilit că şoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii întomindu-i dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului.
Noaptea trecută, în jurul orei 02.20, B. Radu, de 22 de ani, din Timişoara, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Charles Darwin, din Timisoara, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu alcotestul, rezultatul a fost de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Două ore mai târziu pe Splaiul Nistrului, din Timişoara, rutieriştii au oprit un alt autoturism al cărui şofer se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
V. R. Daniel, de 25 de ani, din Dumbrăviţa, a fost testat cu aparatul alcotest, având aceeaşi alcoolemie ca şi şoferul depistat mai devreme.
În aceeaşi noapte a mai fost depistat şi B. P. Alexandru, de 24 ani, din Timişoara, în timp ce conducea pe strada Piaţa Huniade, din Timişoara, deşi avea 0,46 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Toţi conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge şi vor sta pe dreapta până la finalizarea cercetărilor în doarele penale întocmite pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băturilor alcoolice.

Timişoara - I-a ieşit sensul giratoriu în drum

În data de 10.03.2012, în jurul orei 19.40, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 69, între Timişoara şi Arad, a avut loc un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă echipa operativă care a constatat că G. A. MARIUS, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad înspre Timişoara, din cauza neatenţiei în conducere nu a observat sensul giratoriu şi a intrat în coliziune cu acesta, după care s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului şi a lui C. F. IOAN, de 44 de ani, din Arad, pasager pe locul din dreapta.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.