Fapt divers de Banat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2012 11:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Accident rutier în localitatea Giarmata

Giarmata - La data de 25 aprilie 2012, în jurul orei 22, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în localitatea Giarmata, judeţul Timiş.
Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că M. F. Alexandru, de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Morii din localitatea Giarmata şi a accidentat un pieton care se afla pe carosabil pe sensul său de deplasare.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului F. Aurel, de 37 de ani.

Cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat

Timişoara - Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 25.04.2012, în jurul orei 03.30, cu privire la faptul că mai multe persoane au fost surprinse în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o locuinţă situată pe strada Comăneşti din Timişoara.
De urgenţă a fost direcţionat un echipaj de poliţie care au condus acele persoane la sediul Secţiei 2 pentru stabilirea situaţiei de fapt.
Cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a stabilit că aceştia se numesc A. A. V. de 17 ani, din Timişoara, K. Francisc, de 22 ani şi Ş. Denis, de 18 ani, toţi din Timişoara, iar cei trei suspecţi au pătruns în curtea imobilului de unde au sustras plăci metalice, de rigips dar şi alte bunuri folosite în gospodărie.
Faţă de A. A. V, K. Francisc şi Ş. Denis, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Cercetările vor continua pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Folosea substanţe toxice fără a deţine autorizaţia necesară

Timişoara - Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat la data de 25 aprilie 2012, pe linia respectării legislaţiei din domeniul protecţiei plantelor.
Cu această ocazie s-a efectuat un control la o societate comercială cu punct de lucru pe Spaiul Nicolae Titulescu.
Din verificările efectuate s-a constatat că societatea deţinea şi utiliza un produs de protecţia plantelor care este clasificat ca foarte toxic T+, a cărui autorizaţie a expirat din luna octombrie 2011.
Administratorului societăţii i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de 'producerea, livrarea şi utilizarea îngrăşămintelor chimice şi a produselor de protecţie a plantelor neautorizate' conform O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului.

Sacul cu fier

Balta Sărată - În cursul zilei de 25.04.2012 doi tineri au fost identificaţi de poliţişti având asupra lor bunuri furate.
R.C., de 16 ani şi C.COSMIN, de 22 ani, au fost identificaţi de lucrători din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş în zona staţiei CFR Balta Sărată, având asupra lor doi saci de rafie în care s-au găsit obiecte de metal provenite de la şina de cale ferată.
Cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei unde s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat.
Trebuie menţionat că nu s-a pus în pericol siguranţa căii ferate.

Şi iar viteză

Băile Herculane - În cursul zilei de 25.04.2012, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane împreună cu cei de la Secţia nr.4 Poliţie Rurală Băile Herculane au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii producerii accidentelor din cauza vitezei excesive.
În urma acestei acţiuni au fost aplicate un număr de 13 sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, în valoare de aproximativ 2600 lei.
Un bărbat în vârstă de 43 ani, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Mehadia având o viteză de 125 km/h.
Conducătorului auto i-a fost aplicată o amendă de 630 de lei, dar i-a fost şi reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.