Fapt divers in Banat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.03.2012 09:23 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*Timişoara - Rom si votca cu timbru unic*Timişoara - Dieter si Unsal, intalnire cu coliziune*Lugoj - Infractiunea de refuz*Secaş - Prins cu fasoane de ... frasin

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie au efectuat ieri un control la o societate comercială situată pe strada N. Titulescu, din Timişoara. În urma verificărilor au fost găsite şapte sticle cu rom şi 15 sticle cu votcă a câte 0.5 l fiecare având 20% volum alcool, pe care erau aplicate timbre cu aceeaşi serie şi număr.
Toate sticlele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea provenienţei mărfii, a producătorului şi distribuitorului mărfii în cauză.

Secaş - Prins cu fasoane de ... frasin

În urma unei acţiuni efectuate de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Belinţ, pe raza localităţilor Ghizela şi Secaş, pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale şi furtul de material lemnos, a fost depistat M. I. Daniel, din Secaş, care a tăiat şase arbori, de esenţă frasin, pe care l-a fasonat la metru şi l-a transportat la domiciliul său.
Lemnul rezultat a fost ridicat şi predat Ocolului Silvic, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală şi furt de arbori.

Lugoj - Infractiunea de refuz

În data de 14.03.2012, în jurul orei 18.00 poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au depistat pe N. Liviu, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada V. Rosada, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. În urma testării cu etilotestul a rezultat o alcoolemie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Condus la Spitalul Municipiului Lugoj pentru recoltarea probelor biologice şoferul a refuzat să-i fie recoltate probele care să stabilească valoarea concretă a alcoolemiei. Pentru fapta sa conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz al conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Timişoara - Dieter si Unsal, intalnire cu coliziune

În data de 14.03.2012, în jurul orei 22, B. L. DIETER, de 33 de ani, în timp ce conducea pe DN 6 un autoturism, dinspre Timişoara spre Lugoj, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda a doua pe banda întâi şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de I. UNSAL, de 22 de ani, din Turcia.
În urma testării conducătorilor auto a rezultat că şoferul B. L. Dieter avea valoarea de 0,62mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din fericire în urma accidentului nu au rezultat victime fiind doar pagube materiale.
În cauză s-a întocmit dosar penal lui B. L. DIETER, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.