Fapt divers in Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.03.2012 16:35 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Este cercetat pentru ca a furat fier beton dintr-o casa in constructie

Aflandu-se in timpul serviciului, in jurul orei 11.00, politistii din cadrul Sectiei 5 au intocmit acte de constatare lui G. Corneliu, de 31 de ani, din localitatea Bucecea, judetul Botosani, deoarece a fost depistat pe Aleea Ghirodei, din Timisoara, in timp ce transporta cu un carucior doi saci cu fier beton.
Din verificari a rezultat ca fierul a fost sustras dint-o casa in constructie de pe strada Noua din comuna Ghiroda.
Cei doi saci cu fier beton etier, in valoare de aproximativ 300 de lei au fost predati partii vatamate, iar suspectul va fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Au fost prinsi la furat in timpul zilei

In data de 29.03.2012, in jurul orei 15.30, politistii Sectiei 9 Politie Rurala Jebel au fost sesizati de B. Mario, seful fermei de porci din Voiteg despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unitatii si intentioneaza sa sustraga mai multe bunuri aflate in curte .
Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului si au depistat in incinta societatii pe C. STEFAN, de 36 de ani, din Voiteg si C. IONUT, de 26 de ani, din Comuna Cocora, judetul Ialomita, care aveau asupra lor trei tevi de pexal cu o lungime de 4 m si un diametru de 120 cm, toate sustrase din incinta fermei.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru tentativa la furt calificat fata de cei doi care urmeaza sa fie cercetati in stare de libertate.

Transporta 42 de mc de cherestea fara licenta

In data de 30.03.2012, in jurul orei 01.10, politistii din cadrul Sectiei 10 Politie Rurala Faget, in timp ce executau serviciul de supraveghere si control al circulatiei rutiere pe DN 68A, in localitatea Margina, au depistat pe F. IOSIF, de 56 de ani, din comuna Scarisoara, judetul Alba, care transporta cu un autocamion 42 de mc de cherestea pentru o societate din Timisoara, fara a detine licenta de transport marfa in traficul rutier.
Intreaga cantitate de material lemnos a fost ridicata si lasata in custodie ocolului silvic, iar conducatorului auto i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de “nerespectarea regimului transportului rutier” .

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.