Fara apa rece, apa calda si incalzire in Timisoara pe 14-15 noiembrie. Vezi unde!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 13.11.2013 15:43 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - In vederea realizarii unor lucrari de modernizare, la punctul termic PT 92, Colterm va intrerupe furnizarea incalzirii si apei calde de consum, in ziua de joi, 14 noiembrie 2013, intre orele 8-16.
Vor fi afectati consumatorii care locuiesc pe strazile: Astrilor, Farului, Lidia, Luminii, Oglinzilor, Orion si Sudului.
***
Vineri, 15 noiembrie, intre orele 9 şi 15 se va intrerupe furnizarea apei reci pe strada Polona, pentru execuţia unor lucrari de extindere ale reţelei de apa, şi anume alimentarea cu apa a localitaţilor Utvin şi Sanmihaiu Roman.
Raman fara apa, in intervalul orar menţionat, locatarii din zona de blocuri Polona, Smithfield Prod SRL şi Fabrica de ulei.
Lucrarile fac parte din proiectul Aquatim de investiţii in dezvoltarea infrastructurii de apa si canalizare, finantat din Fondul de Coeziune al UE, prin Programul Operational Sectorial Mediu.
Programul de investitii mentionat cuprinde 12 localitati din judet.
La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele mentionate sa curga apa tulbure.
Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.