Fara apa rece in Sannicolau Mare pe 7 martie. Vezi unde!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 06.03.2014 10:35 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Aquatim anunta ca, in ziua de 7 martie, intre orele 8 si 16, se va intrerupe furnizarea apei in orasul Sannicolau Mare, in special in zonele de case, din nord si vest, incepand de la strada Horia.
Vor fi afectate aproximativ 80 de strazi.
Intreruperea este necesara pentru realizarea legaturilor dintre conductele noi de alimentare cu apa, executate din fonduri europene, şi reţeaua existenta.
Lucrarile vor avea loc la intersectia strazilor Gheorghe Şincai şi Horia.
La reluarea alimentarii cu apa rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zona sa curga apa tulbure.
Aceasta perturbare va fi de scurta durata şi Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.
Pentru probleme legate de alimentarea cu apa si de canalizare, clientii din Sannicolau Mare se pot adresa direct sucursalei din oras, de pe strada Negru Voda, nr. 7A, telefon  0256.370.676 sau, non-stop, la Dispeceratul central al Aquatim SA, la numerele 0256.201.362,  0756.119.528.

###

Aquatim SA anunta ca, din motive tehnice, intreruperea furnizarii apei in Sannicolau Mare, programata pentru data de 7 martie, se amana pentru 11 martie, intre orele 8 si 16. Intreruperea vizeaza in special zonele de case, din nord si vest, incepand de la strada Horia. Vor fi afectate aproximativ 80 de strazi. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.