Fara apa rece in Timisoara pe 21 noiembrie. Vezi unde!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 19.11.2013 19:57 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - Joi, 21 noiembrie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei reci pe strada Polona, pentru realizarea unor legaturi la noua conducta de alimentare cu apa a localitaţilor Utvin şi Sanmihaiu Roman.
Raman fara apa, in intervalul orar menţionat,  locatarii din zona de blocuri Polona, Smithfield Prod SRL şi Fabrica de ulei. Vor avea presiune redusa  in furnizarea apei Elba, Kromberg&Schubert, Contitech, Rosign, R-Coating şi Nestle.
Lucrarile fac parte din proiectul Aquatim de investiţii in dezvoltarea infrastructurii de apa si canalizare, finantat din Fondul de Coeziune al UE, prin Programul Operational Sectorial Mediu. Programul de investitii mentionat cuprinde 12 localitati din judet.
La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele mentionate sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata,  Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.
Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apa si de canalizare, contactati DISPECERATUL – 0256.201.362, 0756-119.528 NON-STOP

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.