Fara apa rece in Timisoara pe 31 octombrie. Vezi unde!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 29.10.2013 12:11 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Joi, 31 octombrie, intre orele 9 si 19, se va intrerupe furnizarea apei reci in Timisoara, pe strazile Calea Urseni, Joseph Strauss, Atomului, Siderurgiei, Recoltei, Electronicii, Jupiter, in cartierul Ciarda Rosie si in Giroc, pe strazile Crinului, Lamaitei, Lalelelor si Macilor.
Se va lucra la reteaua de apa, la intersectia strazilor Calea Urseni si Gavril Muzicescu. pentru devierea unei conducte.
Lucrarile fac parte din proiectul Aquatim de modernizare si extindere a retelelor de apa si canalizare, finantat din Fondul de Coeziune al UE, prin Programul Operational Sectorial Mediu.
Programul de investitii mentionat cuprinde 12 localitati din judet. In Timisoara, prin acest proiect se vor realiza aproximativ 10 km de retea de apa si 30 km de sistem de canalizare.
La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele mentionate sa curga apa tulbure.
Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.
Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apa si de canalizare, contactati DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, NON-STOP

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.