Fara apa rece si calda in Timisoara pe 28 octombrie. Vezi unde!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 26.10.2013 15:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - In vederea realizarii unor lucrari in centrala termica, Colterm va opri furnizarea apei calde de consum la CT „Diana”, in ziua de luni, 28 octombrie 2013, intre orele 8-16.
Vor fi afectati si consumatorii care domiciliaza pe strazile: Aries, Cluj, Constanta, Diana, Gladiolelor, Retezat, Valcea, Aleea Ripensia, 1 Decembrie si bd. Eroilor de la Tisa.
***
Luni, 28 octombrie, intre orele 9 si 18, se va intrerupe furnizarea apei reci in Timisoara, pe strazile Calea Urseni si Joseph Strauss si in Giroc, pe strazile Crinului, Lamaitei, Lalelelor si Macilor.
Lucrarile se vor desfasura la intersectia strazilor Calea Urseni si Gavril Muzicescu si fac parte din proiectul Aquatim de modernizare si extindere a retelelor de apa si canalizare, finantat din Fondul de Coeziune al UE, prin Programul Operational Sectorial Mediu.
Programul de investitii mentionat cuprinde 12 localitati din judet.
In Timisoara, prin acest proiect se vor realiza aproximativ 10 km de retea de apa si 30 km de sistem de canalizare.
La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele mentionate sa curga apa tulbure.
Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.
Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apa si de canalizare, contactati DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, NON-STOP.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.