Fara permis de conducere valabil la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.08.2012 08:13 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o persoană din România care conducea un autoturism fără a poseda un permis de conducere valabil.

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, cetăţeanul român George M., în vârstă de 26 ani, s-a prezentat la volanul unui autoturism marca „Iveco”.
După efectuarea formalităţilor de frontieră, lucrătorii i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere.
Bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile engleze, dar care îi oferă dreptul de a şofa doar în Anglia cu însoţitor, el fiind în proceduri de a urma o şcoală de şoferi acolo. Au fost efectuate verificări în baza de date de unde a rezultat faptul că persoana în cauză nu este şi nu a fost niciodată posesorul unui permis de conducere.
Tânărul a declarat în cadrul primelor cercetări că a nu a posedat niciodată un permis auto şi că acum urmează o şcoală de şoferi în Anglia.
Bărbatului i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. La finalizarea cercetărilor urmează a fi prezentat procurorului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.