Firme timisene la Targul International de Turism din Belgrad

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 27.02.2014 17:50 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timis, prin Centrul Enterprise Europe Network, organizeaza in data de 28 februarie 2014 o misiune economica in Serbia de vizitare a celei de-a 36-a ediţii aniversare a Targului Internaţional de Turism Belgrad 2014.
Targul Internaţional de Turism din Belgrad este un eveniment de top din domeniul turismului, avand o tradiţie de peste 30 de ani şi bucurandu-se de popularitate prin prisma vizitatorilor veniţi in numar de peste 60 000 in fiecare an, şi a celor peste 800 de expozanţi veniţi din toate colţurile lumii.
Enterprise Europe Network si Agenţia Naţionala pentru Dezvoltare Regionala Serbia ofera participantilor la misiunea economica posibilitatea de a lua parte in mod GRATUIT la intalnirile de afaceri din cadrul Targului.
Evenimentul vine in sprijinul mediului de afaceri şi dezvoltarii in domeniul turismului prin crearea relaţiilor de colaborare cu parteneri straini, cooperarea in afaceri la nivelul intreprinderilor din domeniul turismului şi imbunataţirea activitaţii proprii prin aflarea noutaţilor din domeniu.
La editia de anul trecut, peste 65 de firme romanesti din domeniul turismului au participat activ la intalnirile bilaterale in urma carora s-au pus bazele mai multor colaborari transfrontaliere de succes. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.