Formare profesionala pentru meseria de logistician gestiune flux

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 17.03.2014 12:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Centrul de Instruire Tabula din Tirgu-Mureş ofera un curs unic pe ţara, Logistician Gestiune Flux.
Cursul de formare profesionala este acreditat de Ministerul Muncii şi cel al Educaţiei şi este extrem de accesat de locuitorii din judeţul Timiş.
Fie ca işi doresc sa inveţe o meserie noua, ori lucreaza deja de ani buni in acest domeniu, cursanţii, ori cei care şi-au propus sa se inscrie la aceste module, işi doresc sa obţina diploma acreditata şi mai ales cunoştinţe noi.
Şi asta deoarece Logistica reprezinta un domeniu vedeta spre care se indreapta tot mai mulţi romani, unii dintre ei fiind dispuşi chiar sa se reprofileze.
Loviţi de criza financiara tot mai mulţi timişoreni au fost şi sunt nevoiţi sa isi caute un job nou, de multe ori chiar intr-un alt domeniu decat cel in care lucrasera anterior. Şi nici nu e de mirare.
Potrivit directorului ONG-ului mureşean, meseria de Logistician Gestiune Flux este una foarte bine platita, atat in ţara cat şi in strainatate şi este de durata.

“Ne-am gandit sa acreditam acest curs dupa ce am observat ca tot mai mulţi romani se indreapta spre acest domeniu, devenit in timp unul vedeta. A durat mai bine de un an şi jumatate aceasta procedura, insa a meritat. Suntem singurii din Romania care putem in acest moment sa oferim acest pachet. Dovada şi faptul ca la acest curs avem persoane inscrise din Banat, Muntenia, Moldova, Transilvania. Majoritatea dintre ei lucreaza in domeniu, insa nu au un document care sa le evidenţieze cunoştinţele. Nu ne-am propus sa fim o fabrica de diplome, ba din contra. Chiar ne dorim ca cei interesaţi sa reuseasca in cariera. Insa pentru acest lucru e nevoie de mult timp, rabdare şi studiu. Cursanţii trebuie sa urmeze o parte teoretica şi una practica, iar la sfarşit vor susţine un examen scris, deloc uşor” - susţine directorul ONG-ului mureşean, Laszlo Tunde.
Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare sau celor care urmeaza o facultate.
Acesta dureaza 5 luni, 2 luni teorie şi 3 luni practica in unitaţi specializate.
Cursanţii invaţa prin intermediul metodei Blended Learning. Aşadar, pe langa orele susţinute in sala de clasa participanţii pot opta pentru cursurile online.
Au la indemana şi pagina web a centrului unde prin intermediul unui cont creat de catre reprezentanţii asociaţiei pot ţine permanent legatura cu formatorul.
Iar pentru grupurile organizate de minimum 15 persoane reprezentanţii asociaţiei se deplaseaza şi in alte judeţe. Mai multe detalii gasiti  pe www.atab.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.