Forta Civica Timis: Ingrijorare fata de derapajele din ce in ce mai frecvente ale primarului Timisoarei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.08.2013 23:52 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Forţa Civică Timiş îşi manifestă profunda îngrijorare faţă de derapajele din ce în ce mai frecvente ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu, de la linia de conduită firească, responsabilă şi respectuoasă în raport cu cetăţenii oraşului.

În calitatea sa de ales local, retribuit din banii cetăţenilor, edilul oraşului este dator să răspundă semnalărilor acestora. Considerăm firească şi îndreptăţită nevoia locuitorilor Timişoarei de a-i semnala edilului situaţia deplorabilă a mijloacelor de transport în comun din oraşul nostru şi condiţiile improprii în care aceştia sunt nevoiţi să călătorească, mai cu seamă în aceste zile toride.

Ne exprimăm indignarea faţă de tonul arogant la adresa cetăţenilor, ton pe care edilul l-a folosit într-o postare pe Facebook răspunzând cetăţenilor Timişoarei care i-au semnalat o problemă a oraşului.

De altfel, primarul îi atacă în mod repetat pe toţi cei care îndrăznesc să nu împărtăşească aceleaşi opinii cu cele formulate de domnia sa, acelaşi ton folosindu-l şi atunci când se adresează jurnaliştilor.

Acuzele primarului cum că scrisoarea cetăţenilor Timişoarei ar fi o dovadă de politicianism sunt nu doar jignitoare, ci şi profund insinuante, întrucât, în felul acesta, edilul-şef îi cataloghează pe cetăţenii Timişoarei care nu sunt de acord cu acţiunile acestuia fiind cetăţeni de rangul doi.

Forţa Civică Timiş îi atrage atenţia edilului-şef că domnia sa nu este doar primarul celor care sunt fanii ai săi, ci şi ai celor care au altă opinie. Problemele ridicate de cetăţenii nemulţumiţi sunt probleme reale şi ele se cer rezolvate.

Biroul de presă Forţa Civică Timiş

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.