Furt de piese din statia CFR

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.02.2012 12:32 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Hunedoara - Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara şi cei ai Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara, la data de 2 februarie 2012, au reuşit identificarea şi reţinerea în flagrant a doi suspecţi, Cornel C., de 39 de ani, din Hunedoara şi Dorel V., de 26 de ani, din Simeria,asupra cărora au fost găsite două distribuitoare de aer, piese folosite la instalaţiile de frânare ale vagoanelor C.F.R.. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că piesele au fost sustrase din staţia C.F.R. Simeria Triaj.

După prinderea în flagrant a celor doi bărbaţi, în urma extinderii cercetărilor, au fost identificaţi şi Adrian C., de 22 de ani, Alin V., de 37 de ani, Vladimir V., de 57 de ani şi Mihai B., de 45 de ani, toţi din Simeria.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora au fost găsite mai multe piese şi subansamble provenite de la vagoane: distribuitoare de aer, aparate de legare, furtunuri de aer, arcuri, precum şi motorină.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a celor şase persoane - prin furturile comise în perioada octombrie 2010 - februarie 2012 - se ridică la peste 360.000 de lei.

Cei şase suspecţi au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.